HEADS

Нова пошта презентувала перше безбар’єрне відділення

Відділення відкрилося в Києві за адресою вул. Дорогожицька 4. Воно є комфортним для батьків із дитячими візочками, людей на кріслах колісних, людей з порушеннями зору або слуху тощо.

До будівництва цього відділення та його перевірки на доступність залучили експертів ГО «Безбар’єрність» і клієнтів з різними типами фізичних порушень. Відділення оснащене всіма необхідними елементами доступності: тактильною плиткою по всій площі, мнемосхемою, широкою вхідною групою без порогу, звуковим маяком на дверях, цифровим помічником, індукційною петлею, адаптованими меблями тощо. Є зона кав’ярні та доступна вбиральня, сповивальний столик та простір для дітлахів.

“Це відпрацювання нового стандарту, який буде масштабуватися в мережі Нова пошта, – зазначив засновник компанії Вячеслав Климов. – Кожне наступне відділення Нової Пошти буде відкриватися саме за таким форматом, а ті відділення, які вже працюють, будемо допрацьовувати. Також ми думаємо про те, як інклюзивність буде реалізовано і на робочих місцях для наших колег”.

Марта Синовіцька
Марта Синовіцька
Журналістка | Навчалася в КНУ ім. Тараса Шевченка, ІФ, спеціальність "Літературно-мистецька аналітика". У журналістиці з 2020 року. Починала редактором управлінських видань МЦФЕР-Україна. Згодом працювала редактором Департаменту інформації УГКЦ. З липня 2024 року - журналістка Humanitarian Media Hub.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Нове на сайті

Більше по темі