HEADS

Безкоштовний курс із розвитку особистого бренду для власників бізнесу та підприємців

З 13 вересня по 20 жовтня 2024 року Because Talents Matter за підтримки Посольства США в Україні проведуть профільний практичний онлайн-курс для підприємців та бізнес-лідерів із розвитку особистого бренду: Personal Brand Development Program (PBDP) for Enterpeneurs & Business Leaders. Ініціатива має на меті допомогти кожному учаснику створити власну покрокову стратегію побудови особистого бренду і почати її втілювати вже протягом курсу. Фіналом програми стане офлайн-захід у Києві наприкінці жовтня 2024 року. Повідомляє ДіяБізнес.

Формат навчання:

  • Онлайн-вебінари
  • Домашні завдання
  • Робота над особистим проєктом

Спікерами проєкту стануть експерти, які спеціалізуються на напрямках PR, Marketing, побудова особистого бренду, SMM.

Хто може стати учасником програми


Участь у програмі можуть взяти українські підприємці та бізнес-лідери, які здійснюють свою діяльність в Україні, продовжують розвивати та масштабувати свою справу локально та глобально.

Як зареєструватися?

Для участі в практичному курсі потрібно заповнити аплікаційну форму. Дедлайн подання заявок — 11 вересня 2024 року.

Для тих, хто не потрапить в основну групу практичного курсу, буде можливість долучитися як слухач шляхом доступу до записів на ютюб-каналі проєкту.

Ми вже писали, що триває підготовка лікарень до зими.

Юлія Ревака
Юлія Ревака
Редактор | Понад 10 років досвіду в гуманітарній сфері. З 2022 року працювала редактором на сайті ТочкаФан. З червня 2024 - редактор HMH.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Нове на сайті

Більше по темі