HEADS

ЮНІСЕФ надасть допомогу понад 33 тисячам родин на прифронтових територіях в межах підготовки до зими

ЮНІСЕФ розпочинає масштабну кампанію підтримки родин на прифронтових територіях України у межах підготовки до зимового періоду 2024/2025 років. В рамках цієї ініціативи планується допомога понад 33 тисячам родин у шести прифронтових областях, що охопить 60 тисяч осіб, зокрема 15,5 тисяч дітей.

Допомога буде надаватися у двох формах:

  1. Натуральна допомога: паливні брикети, гігієнічні набори, зимовий одяг для дітей віком до 15 років, ковдри.
  2. Грошова підтримка: на підготовку до зимового періоду.

Ця допомога буде спрямована на громади в наступних областях:

  • Сумська область: Білопільська, Хотінська, Миропільська, Краснопільська, Зноб-Новгородська, Дружбівська, Ямпільська, Глухівська, Свеська, Есманська, Новослобідська, Юнаківська, Ворожбянська, Шалигинська, Путивльська громади.
  • Харківська область: Богодухівська, Борівська, Дергачівська, Кіндрашівська, Куп’янська, Курилівська, Малоданилівська, Оскільська, Старосалтівська, Циркунівська, Великобурлуцька, Вільхівська, Вільхуватська, Вовчанська, Золочівська громади.
  • Донецька область: Покровська, Мирноградська, Костянтинівська, Святогірська, Краматорська, Слов’янська, Дружківська, Курахівська, Новогродівська, Миколаївська громади.
  • Дніпропетровська область: Марганецька й Нікопольська громади.
  • Запорізька область: Комишуваська та Микільська громади.
  • Херсонська область: Нововоронцовська й Херсонська громади.

Цей проект має на меті підтримати найбільш уразливі верстви населення, що постраждали від військового конфлікту, та забезпечити їх необхідними ресурсами для безпечної зими. ЮНІСЕФ продовжує працювати над наданням критично важливої допомоги в умовах невизначеності та складної гуманітарної ситуації.

Юлія Ревака
Юлія Ревака
Редактор | Понад 10 років досвіду в гуманітарній сфері. З 2022 року працювала редактором на сайті ТочкаФан. З червня 2024 - редактор HMH.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Нове на сайті

Більше по темі