HEADS

Розпочато другий етап впровадження освітньої ініціативи “Мрія”

У рамках підготовки до запуску освітньої ініціативи “Мрія” розпочався другий етап тестування програми в пілотних школах України. Повідомляє Мінцифра. Понад 2 тисячі вчителів проходять тренінги, щоб інтегрувати новий застосунок та сайт “Мрії” у навчальний процес, що дозволить розпочати новий навчальний рік з оновленими інструментами.

Другий етап впровадження охоплює кілька ключових етапів:

  • Підготовка тренерів: Було відобрано та підготовлено тренерів, які відповідатимуть за навчання вчителів.
  • Тренінги для шкіл: Розпочалась серія тренінгів для команд шкіл по всій Україні, де вчителі знайомляться з функціоналом нових інструментів, таких як журнал, розклад та домашні завдання. Під час тренінгів учасники працюють над різними сценаріями, які можуть виникнути під час навчального процесу.

Тренери активно реагують на відгуки вчителів і допомагають вирішувати виникаючі проблеми, забезпечуючи ефективну підготовку до впровадження програми.

Фінальний етап тестування Мрії відбудеться під час навчального року в реальних умовах. З 2 вересня 40 пілотних шкіл у 6 регіонах України та Києві розпочнуть навчальний рік із новими інструментами від Мрії.

Ми вже писали про те, що відкрито реєстрацію на стажування в США для бізнес-лідерів.

Юлія Ревака
Юлія Ревака
Редактор | Понад 10 років досвіду в гуманітарній сфері. З 2022 року працювала редактором на сайті ТочкаФан. З червня 2024 - редактор HMH.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Нове на сайті

Більше по темі