HEADS

Відкрито реєстрацію на стажування в США для бізнес-лідерів

Стартував новий набір підприємців на весняний курс UBL PIE у 2025 році, що пропонує унікальну можливість для тих, хто прагне розвивати свої бізнес-навички та отримати цінний досвід в США. Повідомляє Дія.Бізнес. Цей курс надає можливість ознайомитися з сучасними бізнес-інструментами, концептами й принципами, які допоможуть вам стати конкурентними бізнес-лідерами.

Стажування триватиме один місяць і включатиме відвідування різних бізнес-структур, неприбуткових організацій, бізнес-акселераторів, урядових офісів економічного розвитку та інших ключових інститутів. Учасники отримають унікальний досвід, який допоможе розширити їхнє розуміння міжнародного бізнес-середовища та інновацій.

По завершенню курсу відбудеться фінальний захід у Вашингтоні, що включатиме семінари з професійного розвитку та можливість нетворкінгу з представниками американського бізнесу. Це стане чудовою нагодою для розвитку корисних зв’язків та обміну досвідом.

Участь у програмі є безкоштовною — всі витрати на перельоти, перебування, проживання та стажування покривають організатори. Не проґавте шанс підвищити свою бізнес-кваліфікацію та дізнатися більше про міжнародні бізнес-практики!

Дедлайн для подання заявки — 1 вересня. Для отримання детальної інформації та подачі заявки перейдіть за посиланням: https://cutt.ly/5eb8FcOU.

Ми вже писали, що ПРООН запускає проєкт із розмінування за участю жіночих команд і собак.

Юлія Ревака
Юлія Ревака
Редактор | Понад 10 років досвіду в гуманітарній сфері. З 2022 року працювала редактором на сайті ТочкаФан. З червня 2024 - редактор HMH.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Нове на сайті

Більше по темі