HEADS

В Україні стартував збір проектів для енергетичного сектору

Міністерство економіки України за підтримки Київської школи економіки проводить збір інвестиційних проектів в енергетичному секторі. Відібрані проекти використовуватимуться для кращого розуміння потреб та формування переліку (project pipeline) для програм фінансування з боку міжнародних фінансових організацій (IFIs) та організацій фінансування розвитку (DFIs)

Запропоновані проекти можуть охоплювати всі підсектори енергетики. Зокрема націлені на підвищення стійкості та енергетичної незалежності бізнесу, проекти маневрової і розподіленої генерації. Наразі ключовою метою є формування бази проектів приватного сектору, запорукою чого є активна залученість бізнесу щодо подання заявок. Надалі проекти буде представлено на спеціальному інвестиційному порталі, який наразі перебуває у розробці, а також включено до секторального інвестиційного гайду. 

«Ми ведемо постійний діалог із бізнесом та міжнародними партнерами, щоб покращити та спростити залучення фінансування для проектів в Україні. Важлива складова цієї роботи – донести проекти до потенційних інвесторів та допомогти визначити пріоритети для фінансування», – зазначив заступник Міністра економіки України Володимир Кузьо. 

Щоб запропонувати власний проект, заповність форму за посиланням. Прийом заявок триває до 31 серпня включно: https://t.ly/BNyqM.

Ми вже писали, що вже понад 2 мільярди гривень додаткової допомоги виплачено українським пенсіонерам.

Юлія Ревака
Юлія Ревака
Редактор | Понад 10 років досвіду в гуманітарній сфері. З 2022 року працювала редактором на сайті ТочкаФан. З червня 2024 - редактор HMH.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Нове на сайті

Більше по темі