HEADS

Сформовано персональний склад Ради з відновлення НДСЛ Охматдит

Міністерство охорони здоров’я повідомило про формування персонального складу Ради з відновлення НДСЛ “Охматдит”. Вісім членів Ради, обраних на першому етапі, доповнили склад, обравши ще семеро учасників.

За умовами другого етапу відбору, подати заявки на участь у Раді могли представники громадських об’єднань, їхніх спілок, благодійних організацій, що провадять діяльність у сферах запобігання корупції, захисту прав пацієнтів, розвитку сфери охорони здоров’я, професійних асоціацій працівників сфери охорони здоров’я або у сфері архітектури та містобудування. Відбір відбувся за принципом рейтингового голосування.

Наразі персональний склад Ради з відновлення, повністю сформований і затверджений наказами МОЗ.

До Ради з контролю здійснення відновлення зруйнованих (пошкоджених) будівель Національної дитячої спеціалізованої лікарні «Охматдит» МОЗ України увійшли 15 членів і членкинь:

Вже 20 серпня відбудеться перше засідання повного персонального складу Ради – учасники розглянуть поетапний план відновлення Охматдиту та нададуть рекомендації щодо його виконання.

Ми вже писали, що UNOPS запускає Платформу залучення молоді.

Юлія Ревака
Юлія Ревака
Редактор | Понад 10 років досвіду в гуманітарній сфері. З 2022 року працювала редактором на сайті ТочкаФан. З червня 2024 - редактор HMH.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Нове на сайті

Більше по темі