HEADS

UNOPS запускає Платформу залучення молоді

UNOPS запрошує молодих лідерів з усього світу подати заявки на участь у Платформі залучення молоді. Метою цієї платформи є використання потенціалу молодих лідерів для просування Порядку денного у сфері сталого розвитку до 2030 року. Прийом заявок вже розпочато.

Платформа працює під девізом “30 до 30, щоб дістатися до 2030 року” і має на меті інформувати про підходи UNOPS до передбачення та реагування на нові виклики. Це сприятиме зміцненню міжпоколіннєвих перспектив і розвитку практичних рішень для прискорення сталого розвитку.

UNOPS шукає молодих людей віком від 17 до 29 років, які мають пристрасть до сталого розвитку і демонструють це через різноманітний досвід. Організація особливо цінує внесок осіб з різних культурних, соціальних та економічних фонів. Зокрема тих, хто представляє історично недостатньо представлені та маргіналізовані спільноти.

“Члени Платформи залучення молоді UNOPS стануть амбасадорами нашої роботи на глобальному рівні. Їхня креативність та внесок допоможуть зміцнити міжпоколіннєві перспективи та прискорити досягнення Глобальних цілей”, – зазначила Валерія Кушата, директорка з питань персоналу та культури UNOPS.

Ця унікальна можливість дозволить молодим лідерам формувати ідеї, які вплинуть на їхнє майбутнє і сприятимуть формуванню більш стійкого та інклюзивного світу. Не втрачайте шанс долучитися до цього важливого ініціативи та подайте свою заявку до 22 серпня. Реєстрація за посиланням

Ми вже писали, що оголошено новий конкурс грантів у межах програми «Спроможні та сильні».

Юлія Ревака
Юлія Ревака
Редактор | Понад 10 років досвіду в гуманітарній сфері. З 2022 року працювала редактором на сайті ТочкаФан. З червня 2024 - редактор HMH.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Нове на сайті

Більше по темі