HEADS

Ваучерна програма від МОМ в Дніпропетровській та Миколаївській областях

Міжнародна організація з міграції (МОМ) оголосила про запуск ваучерної програми, спрямованої на підтримку мікро- та малого бізнесу в Дніпропетровській та Миколаївській областях України. Ця ініціатива має на меті допомогти підприємцям відновити бізнес, який був знищений, пошкоджений або постраждав внаслідок війни.

Програма фінансується Міністерством закордонних справ, у справах Співдружності та розвитку Великої Британії (Foreign, Commonwealth & Development Office). Вона пропонує ваучери, які можуть бути використані для відновлення або ремонту постраждалих підприємств, що дозволить бізнесам відновити свою діяльність і продовжити функціонування в складних умовах.

Учасникам програми нададуть фінансову підтримку для покриття витрат, пов’язаних з відновленням їхніх бізнесів. Це включає ремонт приміщень, закупівлю нового обладнання, відновлення інфраструктури та інші витрати, що дозволять підприємствам повернутися до нормальної роботи.

Щоб подати заявку на участь у програмі, підприємці повинні заповнити реєстраційну форму, доступну за посиланням: https://bit.ly/3YQYxBd. Дедлайн для подачі заявок – 29 серпня 2024 року.

Юлія Ревака
Юлія Ревака
Редактор | Понад 10 років досвіду в гуманітарній сфері. З 2022 року працювала редактором на сайті ТочкаФан. З червня 2024 - редактор HMH.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Нове на сайті

Більше по темі