HEADS

ПРООН запустила новий проєкт для підтримки відновлення та сталого розвитку України

ПРООН ініціювала новий проект, що сприяє відновленню та сталому розвитку України. Проєкт під назвою «Реалізація Цілей сталого розвитку в Україні в контексті відновлення від наслідків війни та на шляху до європейської інтеграції», спрямований на зміцнення національної системи впровадження Цілей сталого розвитку (ЦСР), підтримку уряду та забезпечення, щоб національні та місцеві політики відповідали глобальним і місцевим показникам ЦСР.

Минулого тижня міжвідомча робоча група зібралася для презентації проміжних результатів оновлення цих показників. Очікується, що оновлені показники ЦСР будуть затверджені, що сприятиме подальшій розробці проєкту нормативного документа Кабінету Міністрів, який введе в дію цю нову систему.

Крім підтримки зусиль уряду в законотворчій діяльності, проєкт також допомагатиме у розробці рекомендацій щодо інтеграції ЦСР у політичні процеси як на центральному, так і на місцевому рівнях. Проєкт співпрацюватиме з Державною службою статистики для оновлення інформації щодо ЦСР на Урядовому порталі та розробки аналітичних матеріалів, а також проводитиме заходи з підвищення кваліфікації для державних службовців та місцевих посадовців.

Юлія Ревака
Юлія Ревака
Редактор | Понад 10 років досвіду в гуманітарній сфері. З 2022 року працювала редактором на сайті ТочкаФан. З червня 2024 - редактор HMH.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Нове на сайті

Більше по темі