HEADS

Понад 140 000 продуктових наборів отримали херсонці від Українського Червоного Хреста

За даними Українського Червоного Хреста, з початку 2024 року понад 140 тисяч мешканців Херсона отримали продуктові набори. Ця гуманітарна допомога була надана у співпраці з Всесвітньою Продовольчою Програмою (ВПП) і спрямована на підтримку найбільш вразливих верств населення міста.

Кожен продуктовий набір містить продукти тривалого зберігання, необхідні для забезпечення основних харчових потреб. До складу наборів входять олія, цукор, м’ясні консерви, макаронні вироби та інші продукти.

Незважаючи на складну ситуацію в регіоні, пов’язану з обстрілами та іншими загрозами, волонтери Червоного Хреста щодня продовжують доставляти гуманітарну допомогу літнім людям, людям з інвалідністю та іншим категоріям населення, які найбільше потребують підтримки.

Представники Червоного Хреста висловлюють щиру вдячність партнерам за допомогу та підтримку. Завдяки спільним зусиллям вдається надавати необхідну допомогу тисячам людей, які постраждали внаслідок збройного конфлікту.

Ми вже писали, що анонсовано реєстрацію на безкоштовне онлайн навчання в IT сфері для жінок.

Юлія Ревака
Юлія Ревака
Редактор | Понад 10 років досвіду в гуманітарній сфері. З 2022 року працювала редактором на сайті ТочкаФан. З червня 2024 - редактор HMH.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Нове на сайті

Більше по темі