HEADS

Безкоштовне онлайн навчання в IT сфері для жінок

UNFPA, Фонд ООН у галузі народонаселення в Україні, разом з благодійним фондом «Бітрут Академія» Beetroot Academy, за фінансової підтримки Програми міжнародного розвитку уряду Ірландії, анонсує безкоштовний онлайн курс в IT сфері. Цей курс орієнтований на жінок, які знаходяться у складних життєвих обставинах та шукають можливість змінити свою професійну сферу або покращити свої навички для покращення економічного становища.

Навчання буде проводитися в кількох ключових напрямках IT сфери, включаючи:

  • UI/UX design (5 міс., 3 рази на тиждень)
  • HR Generalist (4 міс., 3 рази на тиждень)
  • Project management (4 міс., 2 рази на тиждень)
  • Digital marketing (4 міс., 2 рази на тиждень)

В кожному курсі буде блок з вивчення англійської мови. Учасниці також матимуть інформаційні сесії зі складання резюме, створення сторінок у бізнес мережах і отримають доступ до закритої групи з інформацією про наявні стажування і вакансії від працедавців.

Навчання буде проходити у вечірній час у період вересень-грудень 2024 року. Для того аби взяти участь у відборі на навчання заповніть анкету за посиланням до 25.08.2024 включно https://forms.gle/Nxf6hHnYffiAnJaV6.

Кількість місць у кожній групі обмежена. Після заповнення анкети з вами зв’яжуться кар’єрні радниці «ВОНА хаб».

Ми вже писали про можливість отримати кар’єрні консультації для молоді від NFPA Ukraine.

Юлія Ревака
Юлія Ревака
Редактор | Понад 10 років досвіду в гуманітарній сфері. З 2022 року працювала редактором на сайті ТочкаФан. З червня 2024 - редактор HMH.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Нове на сайті

Більше по темі