HEADS

Грантова програма для жіночих громадських організацій

Данська рада у справах біженців (DRC) оголосила старт грантової програму для жіночих громадських організацій, спрямовану на реалізацію соціально-економічних проєктів для розширення прав і можливостей жінок. В рамках програми передбачено фінансування до 7000 доларів США. Дедлайн подачі пропозицій — 5 вересня 2024 року.

Грант надається організаціям, які відповідають наступним критеріям:

  • Офіційно зареєстровані в Україні.
  • Мають досвід у сфері запобігання або подолання наслідків ґендерно зумовленого насильства (ҐЗН) та розширення прав і можливостей жінок.
  • Не мають мандату надання прямої підтримки, включаючи матеріальну чи фінансову, озброєним суб’єктам.
  • Працюють в цільових громадах і проводять активності в них (бажано).

Програма охоплює такі цільові області: Київська (Київська, Ірпінська та Іванківська громади) і Львівська (Львівська, Дрогобицька та Стрийська громади). Очікується, що обрана організація реалізує соціально-економічну ініціативу з розширення прав і можливостей жінок та/або запобігання ҐЗН в зазначених областях. Грантові кошти мають бути витрачені виключно на реалізацію проєкту.

Детальну інформацію про конкурс можна знайти за посиланням: https://bit.ly/3X18EC9. Заявки надсилайте на ukr-csogrants@drc.ngo

22 серпня пройде презентація проєкту, де можна буде отримати відповіді на всі додаткові питання. Для участі реєструйтесь за посиланням до 20 серпня: https://bit.ly/3YDBDgC

DRC прийматиме заявки на гранти українською та/або англійською мовами. Рівень володіння англійською не враховуватиметься під час розгляду заявок. DRC заохочує подавати заявки навіть з можливими граматичними помилками.

Ми вже повідомляли скільки працівників вже заброньовано через Дію.

Юлія Ревака
Юлія Ревака
Редактор | Понад 10 років досвіду в гуманітарній сфері. З 2022 року працювала редактором на сайті ТочкаФан. З червня 2024 - редактор HMH.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Нове на сайті

Більше по темі