HEADS

Акселератор для соціальних підприємців

В жовтні 2024 року Європейський Союз в рамках міжнародної акселераційної програми “GreenHouse for Social Innovators” організує Bootcamp у Варшаві, Польща. Ця ініціатива має на меті збільшення прибутків соціальних підприємств, залучення нових клієнтів, використання нових інструментів для розвитку бізнесу, а також інтеграцію зелених технологій у виробничі процеси. Повідомляє ДіяБізнес.

Програма події передбачає тижневий навчальний курс з презентаціями проектів, аналізом бізнес-моделей та активною роботою з менторами у різноманітних галузях. Найкращі проекти отримають шанс участі у навчальних поїздках, орієнтованих на соціальне підприємництво, в Нідерландах та Німеччині.

Участь в програмі можуть взяти офіційно зареєстровані підприємці, віком до 35 років, які мають на меті масштабування та покращення фінансових результатів підприємницької діяльності. Участь у заході можуть взяти не більше 2 представників від одного підприємства. Витрати по проєкту покриваються організаторами.

Для участі у програмі потрібно заповнити аплікаційну форму. Дедлайн подання заявок — 19 серпня 2024 року.

Ми вже писали про зміни у програмі “єОселя”.

Юлія Ревака
Юлія Ревака
Редактор | Понад 10 років досвіду в гуманітарній сфері. З 2022 року працювала редактором на сайті ТочкаФан. З червня 2024 - редактор HMH.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Нове на сайті

Більше по темі