HEADS

Зміни у “єОселі”: молодь тепер може купувати житло за половину стандартного внеску

Уряд ухвалив важливі зміни до програми “єОселя”, які значно полегшать умови для молодих українців, які бажають придбати власне житло. Про це повідомив Прем’єр-міністр Денис Шмигаль.

Згідно з новими правилами, перший внесок по іпотеці буде знижено до 10% для громадян віком до 25 років включно. На думку урядовців це стане вагомим стимулом для молодих родин і надасть їм більше можливостей для купівлі нерухомості.

Програма “єОселя” вже зарекомендувала себе як ефективний інструмент підтримки сімей, які потребують доступного житла. На сьогоднішній день понад 12 тисяч українських родин скористалися цією програмою. Серед них — військовослужбовці, правоохоронці, педагоги, медики та науковці, що підтверджує широке застосування програми для різних категорій громадян.

Нова ініціатива спрямована на те, щоб ще більше молодих людей змогли скористатися перевагами програми, що, без сумніву, сприятиме розвитку ринку житла та покращенню якості життя в Україні.

Ми вже писали, що Україна робить ставку на зелену енергетику.

Юлія Ревака
Юлія Ревака
Редактор | Понад 10 років досвіду в гуманітарній сфері. З 2022 року працювала редактором на сайті ТочкаФан. З червня 2024 - редактор HMH.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Нове на сайті

Більше по темі