HEADS

Форум “Харківщина незламна”: Платформа для відновлення та прогресу Харкова і області

Харків, 13 серпня 2024 року — 26 серпня 2024 року в Харкові відбудеться Форум “Харківщина незламна”, присвячений виявленню можливостей розвитку міста та територіальних громад області. Захід проходитиме з 10:00 до 15:00. Детальне місце проведення буде повідомлено учасникам після реєстрації з міркувань безпеки.

Основні цілі Форуму:

  • Залучення уваги до проблем відновлення та розвитку територіальних громад Харківщини.
  • Обговорення шляхів відновлення місцевої економіки та соціальної сфери.
  • Ініціювання програм підтримки ВПО, ветеранів та ветеранок.
  • Сприяння залученню інвестицій, покращенню бізнес-клімату регіону, створенню нових робочих місць та підвищенню рівня життя населення.
  • Налагодження конструктивного діалогу між представниками бізнесу, влади та громадського сектору.

Форум організовано ГО “Асоціація приватних роботодавців” за підтримки National Endowment for Democracy. Участь у заході є безкоштовною.

До участі запрошуються представники громадянського суспільства, органів державної влади, місцевого самоврядування, підприємці, експерти з місцевого розвитку, донори, медіа та інші зацікавлені особи.

Для реєстрації необхідно заповнити форму за посиланням: Форма реєстрації. За додатковою інформацією звертайтесь до Наталії за телефоном: 063 232 62 80 (робочі дні з 10:00 до 18:00).

Ми вже писали, вінницький реабілітаційний центр для поранених військових RECOVERY збільшує свої потужності.

Юлія Ревака
Юлія Ревака
Редактор | Понад 10 років досвіду в гуманітарній сфері. З 2022 року працювала редактором на сайті ТочкаФан. З червня 2024 - редактор HMH.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Нове на сайті

Більше по темі