HEADS

Для жінок, які втрачають волосся через хіміотерапію, запустили благодійний проєкт

Фонд Inspiration Family, що спеціалізується на підтримці дорослих онкопацієнтів, радий анонсувати новий проєкт Goodbye Hair, який спрямований на те, щоб допомогти жінкам, які проходять через лікування від онкологічних захворювань, легше сприймати втрату волосся внаслідок хіміотерапії.

Goodbye Hair – це не просто прощання з волоссям. Це подія, що перетворює важкий момент на позитивний і підтримуючий досвід. Команда фонду вірить, що підтримка та увага можуть допомогти жінкам знайти нові джерела сили та впевненості на шляху до одужання.

Що вас чекає?

Зустріч із командою: вас запросять київського салону краси, де професійний перукар допоможе вам зістригти волосся.Ви також можете запросити близьку людину, з якою вам буде комфортно розділити цю подію.

Професійний мейк: візажист підбере для вас макіяж, який підкреслить вашу природну красу і допоможе відчути себе особливою.

Фотосесія: буде організовано фотозйомку процесу гоління та фотосесію у новому образі, щоб ви могли зберегти ці важливі моменти на згадку. Ці фотографії будуть нагадуванням про вашу силу і впевненість.

Взяти участь в проєкті можуть жінки, які розпочали курс хіміотерапії та втрачають волосся. Проєкт триватиме до кінця 2024 року, а зустрічі проводитимуть щотижня. Для участі в проєкті потрібно заповнити форму за посиланням.

Ми вже писали, що вже 99 закладів вищої освіти підтвердили участь у пілотному проєкті щодо державних грантів.

Юлія Ревака
Юлія Ревака
Редактор | Понад 10 років досвіду в гуманітарній сфері. З 2022 року працювала редактором на сайті ТочкаФан. З червня 2024 - редактор HMH.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Нове на сайті

Більше по темі