HEADS

€2 мільйони на розвиток українських інновацій: перші результати грантової програми від Seeds of Bravery

Мінцифри звітує про перші результати грантової програми від Seeds of Bravery: вже €2 мільйони на розвиток українських інновацій.

59 технологічних компаній — від ШІ до healthtech-стартапів — залучили кошти на масштабування інновацій. Фінансування від Seeds of Bravery від 25 до 50 тисяч євро вже отримали стартапи в таких категоріях як інноваційне підприємництво, інкубатори глибоких технологій, відбудова України, масштабування та акселерація у сфері глибоких технологій

Seeds of Bravery — це грантова програма від Європейської інноваційної ради, яка підтримує розвиток української стартап-екосистеми та її інтеграцію до європейської. Особливу увагу програма приділяє інноваційним рішенням, які допоможуть у відбудові післявоєнної України, а також deep-tech проєктам з фокусом на жіночому підприємництві. Загальний грантовий фонд програми — €12 мільйонів.

Також хочете залучити до €60 тисяч на розвиток технологічного проєкту? Дізнавайтеся деталі та подавайте заявки за посиланням — https://seedsofbravery.eu/

Ми вже писали, що  “Право на захист” запускає важливий проєкт для підтримки психічного здоров’я українців.

Юлія Ревака
Юлія Ревака
Редактор | Понад 10 років досвіду в гуманітарній сфері. З 2022 року працювала редактором на сайті ТочкаФан. З червня 2024 - редактор HMH.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Нове на сайті

Більше по темі