HEADS

Благодійний фонд “Право на захист” запускає важливий проєкт для підтримки психічного здоров’я українців

Благодійний фонд “Право на захист” розпочинає важливий проєкт, спрямований на підтримку психічного здоров’я українців у цей складний час. В межах програми, що триватиме три місяці, учасники матимуть унікальну можливість отримати комплексну психологічну допомогу, зокрема скористатися послугами психіатрів.

Передбачається, що ініціатива забезпечить доступ до таких послуг:

Оновлення рецептів: Якщо через війну чи переїзди ви втратили контакт з попереднім лікарем, тепер є можливість отримати нові рецепти для медикаментозного лікування.

Підсилення консультацій психолога медикаментами: За рекомендацією психолога ви зможете поєднати психотерапію з медикаментозним лікуванням для досягнення кращих результатів.

Діагностика постстресових і посттравматичних симптомів: Можливість пройти оцінку на предмет наявності постстресових чи посттравматичних симптомів і отримати відповідні рекомендації.

Записатися на консультацію можна кількома способами:

Запис самостійно: Ви можете заповнити форму для запису до психіатра за посиланням: Форма запису до психіатра.

Звернення до психологів: Для уточнення симптоматики та необхідності залучення психіатра ви можете звернутися до наших психологів через форму для запису: Форма для запису до психолога.

Телефонний запис: Зателефонуйте за номером: 093 700 22 20 (пн-пт 9.00-18.00).

Усі консультації проводяться онлайн через відеозв’язок. У рамках програми передбачено одну першу 50-хвилинну консультацію та дві додаткові для уточнення схеми лікування і спостереження.

Послуга буде доступна з серпня до жовтня цього року для всіх українців.

Юлія Ревака
Юлія Ревака
Редактор | Понад 10 років досвіду в гуманітарній сфері. З 2022 року працювала редактором на сайті ТочкаФан. З червня 2024 - редактор HMH.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Нове на сайті

Більше по темі