HEADS

Стартує новий проєкт відновлення українських громад від ПРООН

ПРООН в Україні та Агенство ООН у справах біженців (УВКБ ООН) запустили новий проєкт для відновлення українських громад, які постраждали через війну, а також подолання викликів, які заважають людям повернутися, та у безпечних і гідних умовах відновити та відбудувати домівки й життя у своїх громадах.


Проєкт під назвою «Протимінна діяльність та повернення ВПО на півдні України» триватиме 12 місяців. ПРООН зосередиться на роботах з розчищення завалів, обстеженні та точковому знешкодженні вибухонебезпечних залишків війни, а також роботі з тими, хто надає правову допомогу, послуги у сфері фізичного та психічного здоров’я й професійного навчання.


УВКБ ООН зосередить зусилля на забезпеченні ремонтних робіт та відновленні житла й соціальної інфраструктури, наданні правової допомоги для того, щоб постраждалі від війни українці могли реалізувати свої права та відновити життєво важливі документи, такі як свідоцтва про народження, а також документи на право власності.

Детальніше про проєкт за посиланням.

Юлія Ревака
Юлія Ревака
Редактор | Понад 10 років досвіду в гуманітарній сфері. З 2022 року працювала редактором на сайті ТочкаФан. З червня 2024 - редактор HMH.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Нове на сайті

Більше по темі