HEADS

99 закладів вищої освіти підтвердили участь у пілотному проєкті щодо державних грантів

Цьогоріч вступники, які претендують на навчання на контракті, матимуть унікальну можливість отримати додаткову фінансову підтримку — державний грант. Це допоможе частково покрити вартість навчання на будь-якій бакалаврській програмі (або на програмі підготовки медика).

Міністерство освіти і науки України повідомляє, що вже 99 закладів вищої освіти підтвердили участь у проєкті. А це шанс для вступників отримати фінансову підтримку для часткової оплати навчання на контракті в омріяному університеті

У Міністерстві зазначають, що список університетів поступово збільшується, переглянути його можна на сайті Вступ–2024.

Нагадуємо, що отримати грант можна лише на перше здобуття вищої освіти, при вступі на бакалаврат або магістра медичного, ветеринарного, фармацевтичного спрямування після школи або коледжу, при виборі денної або дуальної форма навчання, за умови, що результати НМТ з двох предметів від 150 балів і вище (залежно від рівня гранту і спеціальності). Грант можна реалізувати лише в ЗВО, що уклав договір з МОН про участь в проєкті.


Для участі у проєкті з 5 вересня до 31 жовтня подавайте заяву на грант відразу після зарахування через ваш е-кабінет. Детальніше про державні гранти.

Юлія Ревака
Юлія Ревака
Редактор | Понад 10 років досвіду в гуманітарній сфері. З 2022 року працювала редактором на сайті ТочкаФан. З червня 2024 - редактор HMH.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Нове на сайті

Більше по темі