HEADS

Хакатон із розробки інноваційних підходів для відновлення України

З 6 по 8 вересня 2024 року у Києві й Таллінні компанії CIVITTA та Radar Tech за фінансової підтримки Міністерства закордонних справ Естонії у межах Challenger Accelerator проведуть AI for Ukraine Recovery Hackathon. Хакатон має на меті поєднати зусилля українських та естонських ентузіастів ШІ та стартаперів для розробки інноваційних підходів із відновлення України в довгостроковій перспективі.Повідомляє ДіяБізнес.

На хакатоні буде представлено п’ять треків:
Оцінка збитків
Кібербезпека
Ефективність та вплив міжнародної підтримки
Психічне здоров’я
Боротьба з дезінформацією

На учасників офлайн-заходу (частина команди може брати участь онлайн) чекає до 48 годин інтенсивної роботи та нетворку, під час яких вони матимуть можливість отримати підтримку менторів та експертів, а також презентувати фінальні напрацювання представникам українського уряду, бізнесу та волонтерського руху.

Найкращі команди отримають запрошення в пре-акселераційну програму для подальшого розвитку своїх рішень. Хакатон буде проводитись англійською мовою.

Участь у хакатоні можуть взяти AI-стартапи з власними рішеннями або ж команди з IT-спеціалістів, студентів та ентузіастів, які готові створити рішення з нуля.

Зареєструватись на хакатон можна командою або індивідуально, відповівши на питання онлайн-форми. Дедлайн подання заявок — 2 вересня 2024 року. 

Ми вже писали, що Уряд розширив перелік пріоритетних видатків, які держава фінансує в першу чергу.

Юлія Ревака
Юлія Ревака
Редактор | Понад 10 років досвіду в гуманітарній сфері. З 2022 року працювала редактором на сайті ТочкаФан. З червня 2024 - редактор HMH.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Нове на сайті

Більше по темі