HEADS

Грошова стипендія авторам для написання нонфінкшн-книги

Українські письменники та журналісти можуть отримати стипендію від Норвезької асоціації авторів і перекладачів нонфікшн-літератури в розмірі 5 тисяч євро для написання нонфікшн-книги. Повідомляє Вокс Україна.

Мета стипендійної програми – підтримати українських письменників і журналістів, які працюють у різних жанрах нонфікшн-письма (есеїстика, біографія, репортаж, інтерв’ю тощо), і допомогти зафіксувати в документальній літературі досвід війни, який українське суспільство проживає з 2014 року. Результатом програми для кожного стипендіата(ки) має стати нонфікшн-книжка, опублікована в українському видавництві до 30 листопада 2025 року.

Заявки приймають до 30 серпня. Аплікаційна форма: https://bit.ly/4caNRjP.

Імена 10 переможців оголосять 30 вересня 2024 року. Кожному з них нададуть стипендію в розмірі 5000 євро (у гривневому еквіваленті). Усі вимоги до кандидатів/ок та умови участі в програмі читайте за посиланням: https://bit.ly/3WsgfYW

Ми вже писали, як змінилася іпотека завдяки програмі “єОселя”?

Юлія Ревака
Юлія Ревака
Редактор | Понад 10 років досвіду в гуманітарній сфері. З 2022 року працювала редактором на сайті ТочкаФан. З червня 2024 - редактор HMH.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Нове на сайті

Більше по темі