HEADS

Стартує прийом проєктних заявок на грантову підтримку від DRC

З метою зміцнення та підтримки громадських організацій у протимінній діяльності DRC (Данська рада у справах біженців) відкриває прийом проєктних заявок.

Прийняти участь у програмі можуть офіційно зареєстровані в Україні організації, які зацікавлені в отриманні акредитації оператора протимінної діяльності в Україні та реалізують ініціативи зі зміцнення прав жінок, сприяння гендерній рівності. Попередній досвід у протимінній діяльності необов’язковий.

Географія програми: Харківська, Херсонська, Миколаївська, Донецька, Київська, Чернігівська, Сумська та Запорізька області.

Із детальною інформацією про конкурс можна ознайомитись за посиланням: https://tinyurl.com/yk68w4wf. Заявки надсилайте на ukr-csogrants@drc.ngo. Дедлайн подачі заявок – 18 серпня 2024 року.

Якщо ви зацікавлені взяти участь в інформаційній сесії, будь ласка, заповніть реєстраційну форму до 18:00, 6 серпня 2024 року, щоб отримати запрошення: https://tinyurl.com/372322uk. Запрошення будуть надіслані 7 серпня 2024 року. Інформаційна сесія відбудеться в онлайн-форматі 8 серпня з 11:00 до 12:00.

Юлія Ревака
Юлія Ревака
Редактор | Понад 10 років досвіду в гуманітарній сфері. З 2022 року працювала редактором на сайті ТочкаФан. З червня 2024 - редактор HMH.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Нове на сайті

Більше по темі