HEADS

Стартувала Школа операторів будівельної техніки за підтримки USAID

Дівчата з різних регіонів України мають чудову можливість долучитися до Школи операторів будівельної техніки реалізовує Алеф Строй та Немішаївський фаховий коледж за підтримки Програма USAID “Конкурентоспроможна економіка України” та сприяння Міністерство економіки України розвіявши стереотипи, що оператори будівельної техніки — суто чоловіча професія, а також зробити свій внесок у відбудову країни.

Вже цими днями 15 студенток розпочинають навчання, яке посилить їх конкурентні переваги на ринку праці. Протягом 9-тижневого курсу жінки зможуть опанувати практичні навички роботи на сучасній будівельній техніці. Це перша школа операторів будівельної техніки в Україні, яка орієнтована на жінок, де учениці навчатимуться на 15 одиницях сучасної будівельної техніки, включаючи екскаватори-навантажувачі, телескопічні навантажувачі, мінінавантажувачі та мініекскаватори.

За результатами навчання студентки отримають сертифікат державного зразка, що надає право працювати на будівельній техніці. Вже розпочато набір на 2 групу, що стартує в жовтні. Реєстрація за посиланням.

Ми вже писали, що штам нового субваріанту коронавірусу “Omicron” вже зареєстровано в Україні

Юлія Ревака
Юлія Ревака
Редактор | Понад 10 років досвіду в гуманітарній сфері. З 2022 року працювала редактором на сайті ТочкаФан. З червня 2024 - редактор HMH.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Нове на сайті

Більше по темі