HEADS

Стартував прийом заявок на магістратуру

Сьогодні почалося подання заяв для вступу на магістратуру на основі диплома бакалавра, спеціаліста, магістра (НРК6,7). Подати заяву ви можете через електронний кабінет на сайті ВСТУП–2024.


Будьте пильними та зверніть увагу, що після подання першої заяви відредагувати дані в електронному кабінеті неможливо. Тому перевіряйте їх одразу під час заповнення.
Загально ви можете подати до 15 заяв, 5 — на бюджет, інші — на контрактну форму. Для заяв на бюджет встановлюйте пріоритети від 1 до 5, де 1 — це найбажаніша заява для вступу.


Якщо маєте пільгу, зверніться до найближчого закладу освіти з відповідними документами для внесення інформації в реєстр. Під час подання заяв перевірте, чи відображаються пільги.


Скасувати заяву на бюджет без втрати пріоритетності ви можете тільки ДО того, як її розгляне заклад освіти (тобто до присвоєння статусу “Зареєстровано у закладі освіти” або “Потребує уточнення вступником”). Після цього скасувати заяву можна тільки із втратою пріоритету.


А що стосовно важливих дат?
22 серпня до 18:00 (за київським часом) подаєте заяви на бюджет та контракт.
До 24 серпня будуть оприлюднені списки рекомендованих на бюджет. Підтвердити вибір місця навчання таким вступникам треба буде до 18:00 26 серпня.
З 28 серпня почнеться надання рекомендацій на контракт.

Додатковий набір на контракт заклади можуть проводити до 31 жовтня.

Ми вже писали, що понад 400 000 разів українці скористалися послугою шерингу авто в Дії.

Юлія Ревака
Юлія Ревака
Редактор | Понад 10 років досвіду в гуманітарній сфері. З 2022 року працювала редактором на сайті ТочкаФан. З червня 2024 - редактор HMH.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Нове на сайті

Більше по темі