HEADS

ФАО запрошує українських підрядників до участі у тендері із закупівлі дров

Продовольча та сільськогосподарська організація ООН (ФАО) запрошує постачальників паливних дров взяти участь у тендері для реалізації ваучерної програми ФАО, спрямованої на допомогу сільському населенню підготуватися до зими. Ініціатива реалізується за фінансової підтримки Франції.

У межах цього проєкту кожна відібрана родина зможе отримати від ФАО фізичний чи електронний ваучер на певну суму, за який зможе придбати дрова для опалювання домівки. Таку допомогу зможуть отримати сільські родини із прифронтових областей: Чернігівської, Дніпропетровської, Донецької, Харківської, Херсонської, Миколаївської, Сумської та Запорізької. У 2024 році ФАО планує забезпечити дровами близько 800 родин.

Для участі у тендері постачальник повинен мати в асортименті дров’яну деревину у рубаному вигляді, яка відповідає 1, 2 або 3 групі згідно з ТУУ-00994207-005:2018 “Деревина дров’яна. Класифікація, облік, технічні вимоги” та іншим встановленим вимогам законодавства. Окрім цього, постачальнику потрібно мати необхідну інфраструктуру та налагоджену логістику для зберігання та доставки товарів, а також працювати в областях, де здійснюватиметься ця ініціатива. 

Заявку на участь у тендері потенційним підрядникам необхідно подати через Глобальний ринок ООН, обравши тендер за посиланням.

Кінцевий термін подання заявки на тендер – 9 серпня 2024 року, 13:00 (за Київським часом).

Марта Синовіцька
Марта Синовіцька
Журналістка | Навчалася в КНУ ім. Тараса Шевченка, ІФ, спеціальність "Літературно-мистецька аналітика". У журналістиці з 2020 року. Починала редактором управлінських видань МЦФЕР-Україна. Згодом працювала редактором Департаменту інформації УГКЦ. З липня 2024 року - журналістка Humanitarian Media Hub.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Нове на сайті

Більше по темі