HEADS

МОМ запрошує український малий бізнес з Сумської області до участі у ваучерній програмі

Міжнародна організація з міграції (МОМ) повідомляє про початок заходів з відновлення громад під назвою “Допомога аграрному бізнесу у Сумський області” та запрошує український малий бізнес до участі у ваучерній програмі.

Програма має на меті допомогти власникам бізнесу відновити знищені абo пошкоджені внаслідок війни підприємства, які мають обмежені фінансові можливості для їх відновлення. Грошовий ваучер у розмірі приблизно 2500 доларів США для кожного відібраного підприємства зможе бути використаний для відновлення пошкодженого бізнесу.

Подати заявку можуть власники малих підприємств, зареєстрованих в Україні не менше ніж за рік до подання заявки, які були знищені або пошкоджені внаслідок війни. Власники мають обов’язково бути громадянами України та мати бажання відновити бізнес. Пріоритет надаватиметься підприємствам, власниками яких є жінки або тим, які знаходяться в сільській місцевості.

Для участі в конкурсі необхідно заповнити анкету за посиланням: Initial registration tool for small businesses. Форма доступна англійською та українською мовами. Бажану мову можна обрати в правому верхньому куті. Останній день подання заявок 11 серпня 2024.

Юлія Ревака
Юлія Ревака
Редактор | Понад 10 років досвіду в гуманітарній сфері. З 2022 року працювала редактором на сайті ТочкаФан. З червня 2024 - редактор HMH.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Нове на сайті

Більше по темі