HEADS

English4Ukraine: запуск платформи для вивчення англійської

26 липня в Маріупольському державному університеті відбулася презентація платформи для вивчення англійської мови English4Ukraine. Завдяки змішаному формату проведення захід об’єднав понад 300 учасників, серед яких українські освітяни, студенти, державотворці та партнери з Великої Британії.

English4Ukraine – українська версія британської платформи Reallyenglish, яка вже понад 20 років використовується корпораціями та закладами освіти всього світу. В межах співпраці компанія Reallyenglish.com Limited передала Маріупольському державному університету ліцензійні права на платформу для популяризації вивчення англійської мови в Україні.

Платформа English4Ukraine – це інструмент для покращення мовних компетентностей. Вона містить 30 навчальних курсів для різних рівнів володіння мовою, які охоплюють загальну, ділову, академічну, спеціалізовану (ESP) англійську, підготовку до тестувань IELTS, TOEIC і TOEFL. За допомогою уроків можна покращити навички говоріння, аудіювання та письма, розширити словниковий запас.

Завдяки британським донорам платформа буде доступною на безоплатній основі після підписання відповідного меморандуму. На перших етапах Маріупольський університет планує співпрацювати з університетами-учасниками Twinning, а також державними інституціями, для яких знання іноземної є обов’язковим відповідно до прийнятого Закону про застосування англійської мови в Україні.

Ми вже писали, що триває робота із затвердження Стандарту державної мови “Українська мова як іноземна. Рівні загального володіння А1-С2”.

Юлія Ревака
Юлія Ревака
Редактор | Понад 10 років досвіду в гуманітарній сфері. З 2022 року працювала редактором на сайті ТочкаФан. З червня 2024 - редактор HMH.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Нове на сайті

Більше по темі