HEADS

Грантова підтримка малого та середнього бізнесу, який постраждав внаслідок війни

Данська рада у справах біженців (DRC) продовжує прийом заявок на отримання грантової підтримки до 5 000 доларів США для малого та середнього бізнесу. Ініціатива має на меті допомогти підприємствам та підприємцям долати негативні наслідки війни та сприяти збільшенню робочих місць.

Участь у грантовій програмі можуть взяти підприємства та підприємці, розташовані у Дніпропетровській, Херсонській, Миколаївській та Запорізькій областях. Перевагу надаватимуть компаніям та ФОП, які відчули негативні наслідки війни та реалізують чи виробляють товари або надають послуги для покриття базових потреб населення.

Залучений в межах програми грант можна витратити на придбання обладнання, оплату оренди приміщення та лізингу обладнання та на інші актуальні потреби бізнесу. Додатково програма передбачає надання до 5 годин бізнес-консультацій на теми: бухгалтерський облік, маркетинг, юридична допомога тощо. За умовами програми отримувачі гранту мають мінімум на 6 місяців працевлаштувати принаймні одну особу, яка постраждала від війни.

Для участі в грантовій програмі потрібно заповнити онлайн-форму. Дедлайн подання заявок — 31 серпня 2024 року.  З додаткових питань можна звертатись за електронною адресою UKR-feedback@drc.ngo або номером телефону 0 (800) 33 95 18.

Юлія Ревака
Юлія Ревака
Редактор | Понад 10 років досвіду в гуманітарній сфері. З 2022 року працювала редактором на сайті ТочкаФан. З червня 2024 - редактор HMH.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Нове на сайті

Більше по темі