HEADS

Оголошено запуск пілотного проєкту навчання жінок-водійок у сфері пасажирських перевезень

UN Women Ukraine / ООН Жінки в Україні спільно з Міністерство розвитку громад, територій та інфраструктури України запускають пілотний проєкт навчання жінок-водійок у сфері пасажирських перевезень. Проєкт реалізується Фундація інституційного розвитку за фінансової підтримки Embassy of Sweden in Kyiv.
Проєкт “Розширення професійного потенціалу жінок у сфері пасажирських перевезень” покликаний забезпечити перепідготовку жінок у міському транспорті та допомогти вирішити питання дефіциту кадрів у сфері перевезень, спричинений повномасштабним російським вторгненням.
Окрім навчання та створення нових робочих місць для працевлаштування жінок-водійок, проєкт передбачає проведення циклу навчальних заходів щодо впровадження стандартів дотримання прав жінок на робочому місці, а також загального моніторингу дотримання прав жінок серед комунальних підприємств — учасників проєкту.

Очікується, що приблизно через 3 тижні буде оголошено приймання заявок на навчання. Інформацію про це також буде поширено на сторінках ООН Жінки в Україні в соціальних мережах.


Пілотний проєкт “Розширення професійного потенціалу жінок у сфері пасажирських перевезень” реалізується ГО “Фундація інституційного розвитку” за ініціативи Міністерства розвитку громад, територій та інфраструктури України, в партнерстві зі структурою ООН Жінки та за фінансової підтримки Швеції.

Ми вже писали, що розпочала роботу Консультативна рада бізнесу, яка залучатиме інвестиції в українське підприємництво.

Юлія Ревака
Юлія Ревака
Редактор | Понад 10 років досвіду в гуманітарній сфері. З 2022 року працювала редактором на сайті ТочкаФан. З червня 2024 - редактор HMH.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Нове на сайті

Більше по темі