HEADS

Розпочала роботу Консультативна рада бізнесу, яка залучатиме інвестиції в українське підприємництво

Представники провідних світових компаній та бізнес-асоціацій, які зацікавлені інвестувати в українську економіку, створили Консультативну раду бізнесу (Business Advisory Council). Ця платформа надаватиме практичні поради та консультації українській владі щодо покращення бізнес-клімату та залучення інвестицій в приватний сектор. Перше засідання ради відбулося в межах Міжнародної конференції з відновлення України URC-2024 у Берліні.

До складу Консультативної ради бізнесу увійшли майже два десятки керівників провідних світових компаній та бізнес-асоціацій з різних країн — США, Канади, Великої Британії, Норвегії, країн ЄС та України. Об’єднання зусиль бізнес-лідерів має на меті зміцнити інвестиційний клімат в Україні. Зокрема, очікується, що представники Business Advisory Council консультуватимуть Уряд щодо перешкод на шляху до ведення бізнесу в Україні для інвесторів і щодо шляхів подолання цих перешкод. Передовсім, як інтегрувати країну в глобальні ланцюги постачання, допомогти українським компаніям вийти на світові ринки, а також у який спосіб пришвидшити інвестиції в такі пріоритетні сфери, як енергетика. 

Ми вже писали, що відтепер всі власники пошкодженого чи зруйнованого житла можуть подати заяву до міжнародного Реєстру збитків.

Юлія Ревака
Юлія Ревака
Редактор | Понад 10 років досвіду в гуманітарній сфері. З 2022 року працювала редактором на сайті ТочкаФан. З червня 2024 - редактор HMH.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Нове на сайті

Більше по темі