HEADS

Нові можливості у сфері ШІ: AMAZON оголошує конкурс “Тrusted AI challenge”

Amazon запрошує студентів взяти участь у глобальному університетському конкурсі з розробки безпечних інновацій у сфері генеративного штучного інтелекту Amazon Trusted AI Challenge, – повідомляється на сайті Міносвіти. Це унікальна можливість для демонстрації своїх навичок у сфері ШІ, внеску у розвиток безпечних технологій ШІ, отримання цінного досвіду та фінансової підтримки. До участі запрошують студентів денної форми навчання.

Головною метою конкурсу є визначити способи, за допомогою яких розробники великої мовної моделі (LLM) зможуть передбачити та зменшити ризики безпеки, запобігти написанню шкідливого коду із використанням ШІ та сприяти його безпечному та відповідальному використанню.

Відбір команд для участі у конкурсі завершиться у листопаді 2024, а самі змагання триватимуть протягом навчального року. Кожна з 10 відібраних команд отримає спонсорство у розмірі $250,000. Команди-переможці мають шанс виграти додаткові призи на загальну суму $700,000.

Заявки приймаються до 1 вересня 2024 року. Детальна інформація та подання заявки тут — Trusted AI Challenge.

Ми вже писали, що від початку року банки видали бізнесу понад 50 мільярдів гривень доступних кредитів.

Юлія Ревака
Юлія Ревака
Редактор | Понад 10 років досвіду в гуманітарній сфері. З 2022 року працювала редактором на сайті ТочкаФан. З червня 2024 - редактор HMH.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Нове на сайті

Більше по темі