HEADS

Стартує відбір українських стартапів на участь у Nordic Deep Tech Business Summit

Міністерство цифрової трансформації України, Український фонд стартапів та YEP за підтримки Ukraine-Moldova American Enterprise Fund у партнерстві з європейським консорціумом Seeds of Bravery розпочали відбір шести українських стартапів, які представлять Україну на deep-tech саміті Nordeep. 

Nordic Deep Tech Business Summit — європейська конференція з deep-tech, на якій стартапи мають можливість продемонструвати свої технологічні рішення, засновані на інженерних інноваціях або наукових розробках, які використовують у різних напрямах — від медичної сфери до аграрних технологій. Щороку подія збирає тисячі стартапів, дослідників, медіа та інвесторів, щоб обʼєднати науку й бізнес. Під час саміту, який відбудеться 18-19 вересня 2024 року у Фінляндії, учасники зможуть налагодити вигідні партнерства, залучити інвестиції та знайти нових клієнтів. 

Щоб увійти до складу української делегації на Nordeep, учасники відбору мають заповнити заявку про свій продукт/послугу, пройти перевірку на відповідність умовам конкурсу, взяти участь у пітчингу та презентації стартапу перед журі, а вже за результатами оцінювання отримати запрошення на конференцію.

У межах участі у Nordeep передбачається місце на національному стенді, квитки для представників стартапу, а також участь відібраних команд в інших сайд-активностях, зокрема зустрічах з представниками влади, інвестиційними фондами, місцевими акселераторами, інкубаторами та іншими організаціями у сфері технологій.

Подавати заявки можуть стартапи, які відповідають таким критеріям:

deep-tech на ранній стадії;
зареєстровані в Україні та позиціонують себе як українські;
мають розроблений робочий прототип;
за рівнем готовності технології (TRL) — 5 і вище;
мають великий ринковий потенціал — готові до залучення інвестицій чи реалізації пілотних проєктів.

Для участі у відборі потрібно зареєструватись на порталі Українського фонду стартапів, після чого знайти в розділі «Програми партнерів» Nordic Deep Tech Business Summit 2024 та заповнити аплікаційну форму. Дедлайн подання заявок — 11 серпня 2024 року.

Ми вже повідомляли, що Уряд Норвегії профінансує нові проекти ЮНІСЕФ в Україні.

Юлія Ревака
Юлія Ревака
Редактор | Понад 10 років досвіду в гуманітарній сфері. З 2022 року працювала редактором на сайті ТочкаФан. З червня 2024 - редактор HMH.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Нове на сайті

Більше по темі