HEADS

У Києві вручать медичний Оскар

27 липня,  у День медичного працівника та День цілителя Пантелеймона, в Києві відбудеться традиційна церемонія нагородження кращих медичних працівників країни Орденом Святого Пантелеймона.

У програмі:

16.00- 16.30 – брифінг для журналістів.

17.00 -19.00 – урочиста церемонія нагородження.

«Орден Святого Пантелеймона» – найвища громадська нагорода, яка присуджується за значні результати в галузі охорони здоров’я, у духовному й фізичному розвитку українського суспільства. Заснована у 2017 році за погодження та благословення  найбільших християнських церков України. Присуджується однойменною Громадською ініціативою, «Орден Святого Пантелеймона», до якої входять відомі медики, науковці, дипломати, релігійні та громадські діячі, журналісти. Цього року конкурсний відбір відбувся з понад 300 учасників в таких номінаціях: для цивільних та військових медиків, а також для іноземних громадян, які приєднались до українських військових медиків, та організацій/установ, які надають вагому допомогу українській медицині під час війни.

На церемонію нагородження в Києві зберуться медики цивільних лікарень,  прифронтових госпіталів та стабпунктів, бойові медики, лауреати Ордена Святого Пантелеймона минулих років.  Акредитація ЗМІ – до 16-00 26.07 за Google-формою. Про місце проведення заходу з міркувань безпеки буде повідомлено увечері, 26 липня, за контактами, вказаними в акредитації.

Марта Синовіцька
Марта Синовіцька
Журналістка | Навчалася в КНУ ім. Тараса Шевченка, ІФ, спеціальність "Літературно-мистецька аналітика". У журналістиці з 2020 року. Починала редактором управлінських видань МЦФЕР-Україна. Згодом працювала редактором Департаменту інформації УГКЦ. З липня 2024 року - журналістка Humanitarian Media Hub.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Нове на сайті

Більше по темі