HEADS

Уряд Норвегії профінансує нові проекти ЮНІСЕФ в Україні

Уряд Норвегії виділяє 7,4 млн доларів США на підтримку програм ЮНІСЕФ в Україні. Завдяки цьому фінансуванню ЮНІСЕФ зможе й далі забезпечувати невідкладні потреби дітей та їхніх сімей на постраждалих від війни територіях, включно з підтримкою у реінтеграції.

“Ми цінуємо наше довгострокове партнерство з урядом Норвегії. Завдяки додатковому гнучкому фінансуванню ми можемо й надалі оперативно надавати життєво необхідну допомогу дітям у цей скрутний час”, — сказав Голова Представництва Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) в Україні Munir Mammadzade.

Уряд Норвегії — це п’ятий найбільший фінансовий партнер ЮНІСЕФ у сфері реагування на надзвичайні ситуації в Україні. Завдяки цьому партнерству українські діти та родини отримують підтримку у сферах захисту дітей, освіти, охорони здоров’я, соціальних послуг, водопостачання та санітарії (WASH). Крім того, в межах цього партнерства родини з дітьми отримали вкрай необхідну їм гуманітарну допомогу після руйнування греблі Каховської ГЕС. 

Юлія Ревака
Юлія Ревака
Редактор | Понад 10 років досвіду в гуманітарній сфері. З 2022 року працювала редактором на сайті ТочкаФан. З червня 2024 - редактор HMH.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Нове на сайті

Більше по темі