HEADS

Розпочато набір на Літню школу з підприємництва

За фінансування Європейського Союзу у межах Європейської ради з інновацій (EIC) стартував набір учасників на програму Літньої школи з підприємництва (SSE). Ініціатива має на меті надати підприємцям-початківцям необхідні інструменти та знання для продовження розвитку своїх ідей у ​​життєздатні стартапи.

Двотижнева онлайн-програма триватиме з 19 по 30 серпня 2024 року та охопить такі теми як дослідження ринку та пошук клієнтів, Lean Canvas, комунікація та пітчинг, стратегія виходу на ринок, венчурний капітал та фандрейзинг. Спікерами програми стануть підприємці, інвестори та галузеві експерти.

Учасниками програми можуть бути особи та команди, які мають українське громадянство (для команд — хоча б одна особа з українським громадянством), перебувають в Україні або ж виїхали за межі України та перебувають в одній із держав-членів Європейського Союзу та його заморських країн і територій (OCT) або асоційованих країн Horizon Europe після 24 лютого 2022 року.

Для участі в програмі потрібно заповнити заявку англійською мовою за посиланням. Дедлайн подання — 4 серпня 2024 року.

Ми вже писали, що ДТЕК планує відновити до жовтня 60-70% зруйнованої через обстріли генерації.

Юлія Ревака
Юлія Ревака
Редактор | Понад 10 років досвіду в гуманітарній сфері. З 2022 року працювала редактором на сайті ТочкаФан. З червня 2024 - редактор HMH.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Нове на сайті

Більше по темі