HEADS

Міжнародний бізнес-форум “Візія України 2030”

Дата: 24.07.2024.
О 09:00 розпочнеться Міжнародний бізнес-форум “Візія України 2030”, організований провідною консалтинговою компанією Сrowe Mikhailenko разом з Асоціацією українських банків. Подія об’єднає ключових стейкхолдерів від уряду, бізнесу та наших міжнародних партнерів для обговорення та формування майбутньої траєкторії розвитку України після війни. Форум стане постійно діючим майданчиком для обміну ідеями, встановлення стратегічних партнерств та формування спільного внеску в амбітний план побудови нової європейської України після перемоги.

З детальною програмою та переліком спікерів, запрошених до участі в дискусіях із заявлених тем, можна ознайомитись тут: https://www.vu2030.kyiv.ua/. З метою безпеки місце події буде повідомлено зареєстрованим учасникам. Реєстрація: https://forms.gle/ufwcWZa5BkCQSzhr6.

Марта Синовіцька
Марта Синовіцька
Журналістка | Навчалася в КНУ ім. Тараса Шевченка, ІФ, спеціальність "Літературно-мистецька аналітика". У журналістиці з 2020 року. Починала редактором управлінських видань МЦФЕР-Україна. Згодом працювала редактором Департаменту інформації УГКЦ. З липня 2024 року - журналістка Humanitarian Media Hub.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Нове на сайті

Більше по темі