HEADS

Продовжено термін подачі заяв на конкурс з фінансування проєктів ветеранських ГО

Міністерство у справах ветеранів України продовжує прийом заяв на конкурс з фінансування проєктів (програм чи заходів) ветеранських громадських організацій до 5 серпня 2024 року.

Участь у конкурсі можуть взяти громадські організації, об’єднання і спілки, діяльність яких спрямована на:

Формуванням оборонної свідомості та громадянської стійкості.
організація заходів військово-патріотичного виховання у рамках підготовки громадян до національного спротиву
інформаційно-просвітницькі, виховні заходи та кампанії із питань військово-патріотичного виховання
Популяризацію історії українського опору збройній агресії рф проти України, а також інформації про подвиги ветеранів війни при захисті України.
видавництво книг та інших друкованих видань, мемуарів, художніх творів, виробництво документальних та художніх фільмів, організація виставок
Обов’язкові вимоги, яким мають відповідати конкурсні пропозиції:

Загальнодержавні програми повинні бути реалізовані на території не менш як третини регіонів України та забезпечувати залученість ветеранів війни, членів сімей загиблих (померлих) ветеранів війни, членів сімей загиблих (померлих) Захисників та Захисниць України;

Громадські об’єднання ветеранів війни – неприбуткові громадські організації та громадські спілки, що зареєстровані відповідно до вимог законодавства та утворені з метою захисту прав і свобод, реалізації суспільних, зокрема економічних, соціальних, культурних, та інших інтересів ветеранів війни, членів сімей загиблих (померлих) ветеранів війни та членів сімей загиблих (померлих) Захисників та Захисниць України.

Заяви можна подати в системі “Е-Конкурси” на платформі ВзаємоДія до 23:59 5 серпня 2024 року. 

Ми вже повідомляли, що Україна долучилась до Коаліції шкільного харчування.

Юлія Ревака
Юлія Ревака
Редактор | Понад 10 років досвіду в гуманітарній сфері. З 2022 року працювала редактором на сайті ТочкаФан. З червня 2024 - редактор HMH.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Нове на сайті

Більше по темі