HEADS

Конкурс тревел-грантів для підприємиць та представниць жіночих організацій

Фонд “Жіночі можливості в Україні” оголосив про приймання заявок на отримання тревел-грантів від підприємиць та представниць жіночих громадських організацій. Ініціатива має на меті сприяти економічній незалежності жінок шляхом покриття туристичних витрат, пов’язаних з участю у професійних та навчальних заходах в Україні та за кордоном. 

Грантове фінансування передбачає покриття таких витрат: транспортні (квитки економкласу на літак та потяг), проживання (термін не має перевищувати 7 діб), реєстраційний збір для участі в заході та оформлення страховки на час поїздки. У межах гранту не буде відшкодовуватись покриття дорожніх витрат на паливо.

Виплата грантових коштів відбуватиметься двома траншами: перший транш — основна частина гранту (70%), другий транш (30%) — після отримання повного фінансового звіту на суму різниці між фактичними витратами та першим платежем, але не більше ніж сума затвердженого бюджету гранту. Максимальна сума гранту затверджується фондом індивідуально після розгляду запиту на грант. Термін ухвалення рішення — до 14 календарних днів.

Подавати заявки на участь у грантовій програмі можуть:

Представниці офіційно зареєстрованих жіночих громадських організацій з усіх регіонів України, які відповідно до статуту мають спрямованість на захист прав жінок та/або просування гендерної рівності, зміцнення економічної незалежності жінок та розвиток жіночого підприємництва. Організації мають бути не пов’язаними з державними установами та політичними партіями, повинні бути готовими узяти на себе адміністрування гранту для своєї представниці/активістки. При цьому представниці/активістки не можуть бути учасниками (засновниками) та членами органів управління благодійних організацій.
Фізичні особи з офіційно зареєстрованим ФОП для участі у виставках, конференціях, бізнес-навчаннях, виведенні на зовнішні ринки власних продуктів, товарів, послуг або для обміну досвідом.

Для участі в конкурсі тревел-грантів потрібно заповнити аплікаційну форму. Дедлайн подання заявок — не пізніше ніж за три тижні до запланованої поїздки.

Ми вже повідомляли, що на порталі Дія запрацювала послуга електронного бронювання військовозобовʼязаних.

Юлія Ревака
Юлія Ревака
Редактор | Понад 10 років досвіду в гуманітарній сфері. З 2022 року працювала редактором на сайті ТочкаФан. З червня 2024 - редактор HMH.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Нове на сайті

Більше по темі