HEADS

На порталі Дія запрацювала послуга електронного бронювання військовозобовʼязаних

Міністерство цифрової трансформації України спільно з Міністерством оборони та Міністерством економіки за сприяння проєкту «Підтримка цифрової трансформації» запустили сервіс електронного бронювання військовозобов’язаних. Відтепер керівники критично важливих підприємств і тих, які забезпечують потреби Сил оборони, можуть забронювати співробітників через портал Дія. 

Сервіс прискорює процес бронювання до години, усуває людський фактор та зменшує навантаження на працівників міністерств. Раніше інформація щодо бронювання військовозобовʼязаних українців перевірялась вручну, іноді це тривало тижнями.

Як працює бронювання на порталі Дія:

Керівник компанії на порталі Дія подає списки військовозобов’язаних співробітників на бронювання та засвідчує заяву електронним підписом.

Система автоматично перевірить, чи людина працевлаштована офіційно і чи є дані в реєстрі Оберіг.

Дія надішле сповіщення керівнику про результат розгляду протягом доби.

    Якщо рішення позитивне, інформація про бронювання співробітника зʼявляється в застосунку Резерв+. З цього моменту він вважається заброньованим. Згодом витяг про бронювання можна буде завантажити на порталі Дія й за потреби роздрукувати.

    Ми вже писали, що львівська автошкола запрошує на безкоштовний курс із безпеки дорожнього руху.

    Юлія Ревака
    Юлія Ревака
    Редактор | Понад 10 років досвіду в гуманітарній сфері. З 2022 року працювала редактором на сайті ТочкаФан. З червня 2024 - редактор HMH.

    LEAVE A REPLY

    Please enter your comment!
    Please enter your name here

    Нове на сайті

    Більше по темі