HEADS

Львівська автошкола запрошує на безкоштовний курс із безпеки дорожнього руху

Жінок і дітей військовослужбовців, працівників екстрених служб та волонтерів запрошують на безкоштовний курс теорії основ безпеки дорожнього руху, – повідомляє Львівська міська рада.

Навчання допоможе успішно скласти теоретичний іспит в сервісних центрах МВС та отримати посвідчення водія на основні категорії, а також удосконалити знання тим, хто раніше вже отримав посвідчення і тільки зараз планує сісти за кермо.

На безкоштовний курс запрошують: жінок і дітей військовослужбовців, працівників екстрених служб – пожежників та медиків (з документом, що підтверджує роботу в одній з служб) та волонтерів (з документом, що підтверджує вашу діяльність).

Заняття проходитимуть раз на тиждень по середах, початок о 8:00 год. Тривалість лекції – 2,5 години з перервою. Тривалість курсу – 2 місяці.

 Старт теоретичного курсу – 24 липня об 18:00 год. Реєстрація розпочинається об 17:30 год.  Навчання буде відбуватися за адресою: м. Львів, вул. Хуторівка, 24 (2 поверх).

Для участі в проєкті зареєструйтесь за посиланням.

Другий потік соціального проєкт організовує Автошкола “Happy Drive” за підтримки ГО “Мистецтво ідеї”.

Нагадуємо, триває розробка алгоритму для доставки гуманітарного скрапленого газу на прифронтові території Харківщини, Сумщини та Донеччини.

Юлія Ревака
Юлія Ревака
Редактор | Понад 10 років досвіду в гуманітарній сфері. З 2022 року працювала редактором на сайті ТочкаФан. З червня 2024 - редактор HMH.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Нове на сайті

Більше по темі