HEADS

Безоплатне навчання з лідерства для жінок

ГО “Післязавтра” за фінансування Жіночого фонду миру, технічної підтримки ООН Жінки в Україні та гуманітарної допомоги ООН (WPHF) запрошує жінок, які здійснюють свою діяльність у бізнесі, громадському секторі, науці, мистецтві та культурі  до участі в програмі “Прогресія”. Ініціатива спрямована на розвиток ключових навичок та збільшення мережевих можливостей для учасниць, що сприятиме підвищенню лідерських якостей та зміцненню впливу учасниць на події в Україні. 

Участь у програмі можуть взяти жінки, які відчувають у собі потенціал керувати командами, системами та змінами, хочуть інвестувати свої здібності, освіту, енергію та завзятість у посилення країни, мають стійке бажання впроваджувати зміни, прагнуть залучити знання та зв’язки для покращення професійної самореалізації, перебувають на території України та володіють англійською мовою.

Передбачено два варіанти участі у програмі. Трансформаційний пакет- 10 сесій тет-а-тет плюс освітня частина та спільнота та мотиваційний пакет – освітня частина та спільнота.

Протягом 5 місяців навчання відбудеться понад 30 освітніх зустрічей. Зокрема плануються інтерактивні воркшопи (формат: 14 онлайн-навчань щовівторка з 18:00 до 21:30 та робота у MS Teams з вересня по листопад 2024 року), мастермайнди (формат: 5 онлайн-зустрічей щопонеділка з 18:00 до 20:00 у MS Teams з грудня 2024 року по січень 2025 року) та неформальні зустрічі з лідерками (формат: 8 розмов біля каміна щочетверга з 17:00 до 19:00 у MS Teams з жовтня 2024 року по січень 2025 року)

Стартує навчання 3 вересня 2024 року і триватиме до 30 січня 2025 року.

Для участі в програмі потрібно заповнити аплікаційну форму. Дедлайн подання — 1 серпня 2024 року.

Ми вже повідомляли, що Нацгвардія та Український Червоний Хрест підписали Меморандум про співпрацю та партнерство.

Юлія Ревака
Юлія Ревака
Редактор | Понад 10 років досвіду в гуманітарній сфері. З 2022 року працювала редактором на сайті ТочкаФан. З червня 2024 - редактор HMH.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Нове на сайті

Більше по темі