HEADS

Українська освітня платформа

Провайдер позитивних суспільних змін з понад 10-річним досвідом соціальних трансформацій.

Офіційна назва:
Благодійна організація “УКРАЇНСЬКА ОСВІТНЯ ПЛАТФОРМА”

Напрямки діяльності:
Благодійна організація, яка втілює іноваційні соціальні проєкти, створює освітні програми для громадських лідерів та організацій.

Керівництво:
Засновники: Любомир Тарновський, Михайло Сало, Віталій Кокор, Віталій Боровець, Джефрі Віллс, Уляна Кульчицька, Мар’яна Кащак
Наглядова рада: Віталій Кокор, Джефрі Віллс
Правління: Любомир Тарновський (Президент), Михайло Сало, Уляна Кульчицька
Виконавчий орган: Марʼяна Кащак (Директор)

Історія створення:
Організація почала свою діяльність у 2017 році, під час повномасштабного вторгнення Росії в Україну. З того часу відбулося кілька значущих подій: у 2018 році організація змінила назву на Українську освітню платформу та запустила програму жіночого лідерства “WOWoman. Потенціал в тобі”. У 2019 році було створено перші локальні осередки програми “Будуємо Україну Разом” та Спільноту випускників Української освітньої платформи. У 2020 році організація приєдналася до міжнародної організації FICE International та взяла участь у трансформації інституційних закладів на Львівщині. У 2021 році розпочалася діяльність у напрямку захисту прав дітей у громадах, а також стартували освітні проєкти “Студії живої парафії” та “Школа відповідального служіння”. У 2022 році було відкрито соціальну майстерню “Woodluck”, запущено проєкт “Добрий сусід” та відкрито платформи ініціатив у Слов’янську та Львові. Також у цьому році розпочалася програма “Будуємо Україну Разом” у Краматорську. У 2023 році був відкритий офіс організації у Львові. Останньою подією стала будівництво та відкриття Громадської бібліотеки ім. В.Петраха в смт. Добротвір на Львівщині у 2024 році.
З 2024 року є членом Альянсу українських організацій громадянського суспільства.

Контакти:
Адреса: 79013, м. Львів, вул. Лижвʼярська, 22
Сайт: Українська освітня платформа
Фейсбук сторінка: Українська освітня платформа

Більше по темі

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here