HEADS

Юнісеф

ЮНІСЕФ – це провідний голос світу для дітей та молоді, а також голос самих дітей. У всьому, що ми робимо, ми залучаємо та підтримуємо молодь, щоб вони впливали на прийняття рішень, які визначають їхнє життя.

Офіційна назва:
Дитячий фонд ООН в Україні(Юнісеф)

Напрямки діяльності:
Основна мета програми ЮНІСЕФ для України – сприяти прогресивній реалізації прав усіх дітей в Україні та скороченню прогалин у доступі дітей до найнеобхідніших послуг, при цьому зберігаючи баланс між гуманітарною діяльністю, діяльністю з розвитку та підтримуючи включення пріоритетів, пов’язаних з розбудовою миру та подоланням наслідків конфлікту, до основних засад поточних ключових реформ у соціальній сфері та децентралізації.

Керівництво:
Голова Представництва Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) в Україні: Мунір Мамедзаде

Історія створення:
ЮНІСЕФ було засновано в 1946 році як Міжнародний надзвичайний фонд допомоги дітям ООН після Другої світової війни. Організація зобов’язана захищати права і підтримувати благополуччя дітей у будь-якій ситуації, незалежно від їхнього статусу чи місця проживання.
Дитячий фонд ООН (ЮНІСЕФ) відкрив своє Представництво у Києві у 1997 році. За цей час Фонд надав Уряду України допомогу на загальну суму 130 мільйонів доларів США, що дозволило розробити і реалізувати низку програм у галузі охорони здоров’я, води і санітарії, освіти та захисту прав дітей.

Контакти:
Адреса: 01021 м. Київ, вул. Грушевського 9Б
Сайт: Юнісеф
Фейсбук сторінка: Юнісеф


Більше по темі

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here