HEADS

Як оптимізувати SMM та заощадити на маркетингу за допомогою ChatGPT: майстер-клас для підприємців

11 серпня 2024 року Центр соціально-економічних ініціатив «Форсайт» за підтримки Дослідно-аналітичної агенції «Інсайтіо» проведе безоплатний офлайн майстер-клас для підприємців «Як заощадити на SMM із СhatGPT?». Захід має на меті надати представникам українського бізнесу знання та навички користування чат-ботом на базі штучного інтелекту задля ефективного просування підприємств у соціальних мережах при мінімальному рівні витрат на маркетингові послуги, – повідомляє портал ДіяБізнес.

Участь у заході можуть взяти підприємці, які не мають чіткої стратегії просування бізнесу в соціальних мережах, потерпають від браку часу та грошей на системний SMM та не розуміються на створенні текстового та візуального контенту.

Майстер-клас надасть відповіді на такі питання:


Коли та як штучний інтелект може стати гарною альтернативою маркетологу?
Які стратегічні питання та рутинні процеси в SMM можна перекласти на ChatGPT?
Як використовувати штучний інтелект для аналізу цільової аудиторії, розробки стратегії просування бізнесу в соціальних мережах та створення контентного плану?
Як генерувати запити до ChatGPT для створення текстового та візуального контенту?
Які сервіси на основі штучного інтелекту варто опанувати, щоб вивести свій SMM на новий рівень?

Для участі в заході потрібно заповнити аплікаційну форму

Ми вже повідомляли, що стартує реєстрація на навчально-практичний курс для ВПО з опанування нової процесії для працевлаштування або відкриття власної справи.

Юлія Ревака
Юлія Ревака
Редактор | Понад 10 років досвіду в гуманітарній сфері. З 2022 року працювала редактором на сайті ТочкаФан. З червня 2024 - редактор HMH.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Нове на сайті

Більше по темі