HEADS

Навчально-практичний курс для ВПО з опанування нової процесії для працевлаштування або відкриття власної справи

ГО «Агенція регіонального розвитку Таврійського об’єднання територіальних громад» за підтримки ЄС та Міжнародного фонду «Відродження» розпочинають набір у «Школу активістів регіонального розвитку 2.0». Програма має на меті надати внутрішньо переміщеним особам можливість опанувати нову професію задля працевлаштування або ж відкриття власної справи.

Участь у проєкті можуть взяти внутрішньо переміщені особи та меншою мірою інші соціальні групи та потенційні лідери змін, які мають бажання системно займатися проєктною діяльністю в секторі сталого економічного  розвитку територій, мікро, малого та середнього підприємництва, місцевих органів самоврядування.

Під час програми заплановано надання знань та навичок з напрямків менеджменту, фандрейзингу, побудови зв’язків та управління організаціями, ненасильницької комунікації, соціального підприємництва, бізнес-планування та супервізії.

Заняття включають теоретичні та практичні сесії з розробки проєктів в аудиторії та виїзди у громади для проведення досліджень настроїв жителів та локальних підприємств. 

Навчальна програма триватиме 10 днів і складатиметься з двох 5-денних сесій:

1 сесія — 19-23 серпня 2024 року;

2 сесія — 16-20 вересня 2024 року.

За результатами відбору буде сформовано дві групи по 15 осіб кожна з Черкаської, Вінницької, Кіровоградської областей та Одеської, Херсонської та Миколаївської областей відповідно. 

Для участі в програмі потрібно заповнити аплікаційну форму:

учасникам із Черкащини, Вінниччина та Кіровоградщини — за посиланням; 

учасникам із Одещини, Миколаївщини та Херсонщини — за посиланням.

З додаткових питань можна звертатись за електронною адресою arrtotg@gmail.com.

Ми вже писали, що Нацгвардія та Український Червоний Хрест підписали Меморандум про співпрацю та партнерство.

Юлія Ревака
Юлія Ревака
Редактор | Понад 10 років досвіду в гуманітарній сфері. З 2022 року працювала редактором на сайті ТочкаФан. З червня 2024 - редактор HMH.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Нове на сайті

Більше по темі