HEADS

Денис Шмигаль: Спрямовуємо додаткові 6,8 млрд грн на реалізацію програми єВідновлення

Уряд під час виїзного засідання у Харківській області ухвалив рішення про направлення додаткових 6,8 млрд грн на реалізацію програми єВідновлення. Про це повідомив Прем’єр-міністр Денис Шмигаль.

“З цих коштів 2,4 млрд грн будуть спрямовані на ремонти житла українців. Це і дрібні, і середні, і капітальні ремонти. Дякуємо Світовому банку, який фінансує цю програму та надає Україні грант на відповідну суму”, — сказав Прем’єр-міністр.

Ще 4,4 млрд грн, за словами Глави Уряду, будуть направлені на фінансування житлових сертифікатів для 3 тисяч громадян. Він подякував Банку розвитку Ради Європи за підтримку та фінансування цього компоненту. 

Денис Шмигаль зауважив, що Уряд завдяки програмі єВідновлення допоміг відновити житло для майже 20 тисяч родин Харківської області: “єВідновлення — одна з найбільш успішних програм відбудови, і важливо, що жителі Харківщини активно та успішно нею користуються”.

Юлія Ревака
Юлія Ревака
Редактор | Понад 10 років досвіду в гуманітарній сфері. З 2022 року працювала редактором на сайті ТочкаФан. З червня 2024 - редактор HMH.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Нове на сайті

Більше по темі