HEADS

Як людство протидіє загрозам – урок здоров’я від Юнісеф

ЮНІСЕФ с у партнерстві з Урядом Канади, Міністерством охорони здоров’я та Центром громадського здоров’я створили новий відео-урок, щоб діти отримали науково точну та правдиву інформацію. Такий продукт було створено з метою популяризації вакцинації та руйнування міфів про вакцини, які ще іноді бентежать суспільство.

Цей урок – інтерактивний та цікавий спосіб поговорити із дітьми про вакцинацію, важливість захисту людини від інфекційних захворювань та інформаційних фейків, – відзначає Юнісеф на своєму сайті. Він може бути використаний вчителями, батьками, лікарями, а також усіма, хто піклується про своє здоров’я. Щоб зробити матеріал більш доступним для аудиторії, пропонуєтся окремий контент для 5-8 та 9-11 класів. Уроки, всі матеріали, а також сценарний план доступні за посиланням.

Завдяки плідній співпраці Юнісеф та Мінохорони здоров’я, вакцинація зараз доступна та безпечна. Якщо ви маєте питання, то працює спільна гаряча лінія МОЗ та ЮНІСЕФ “Спільно до здоров’я” 0 800 35 18 96. З понеділка по п’ятницю з 8-00 до 20-00 та у суботу з 11-00 до 20-00 лікарі та медичні сестри, які працюють на лінії, консультують з питань вакцинації і харчування маленьких дітей, у тому числі грудного вигодовування. Щеплення та консультації лікарів можна також отримати безпосередньо у дитячих точках “Спільно”. Перелік локацій за посиланням.

Ми вже писали, що МВС нагадує сигнали регулювальника у випадку коли не працюють світлофори.

Юлія Ревака
Юлія Ревака
Редактор | Понад 10 років досвіду в гуманітарній сфері. З 2022 року працювала редактором на сайті ТочкаФан. З червня 2024 - редактор HMH.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Нове на сайті

Більше по темі