HEADS

HEKS/EPER 

 У більш ніж 30 країнах на чотирьох континентах HEKS/EPER підтримує проекти співробітництва з метою боротьби з бідністю та несправедливістю та виступає за гідне життя для всіх людей. 

Офіційна назва:
Благодійна організація “Благодійний фонд допомоги Євангельсько-Реформаторської церкви Швейцарії”

Напрямки діяльності:
HEKS/EPER прагне до системних змін через свою роботу з розвитку – у Швейцарії та в усьому світі. HEKS/EPER надає гуманітарну допомогу по всьому світу жертвам катастроф, спричинених природними небезпеками та збройними конфліктами, а також підтримує дияконську роботу церков у Східній Європі та на Близькому Сході. Завдяки своїм програмам у Швейцарії HEKS/EPER відстоює права та інтереси біженців і соціально незахищених людей. У своїх проектах по всьому світу та в роботі з підвищення обізнаності щодо питань розвитку та соціальної політики в Швейцарії HEKS/EPER наголошує на чотирьох пріоритетах кліматичної справедливості, права на землю та їжу, втечі та міграції та інтеграції.

Керівництво:
Директор: Прац Наталі *
* за даними OpenDataBot

Історія створення:
HEKS/EPER було засновано в 1946 році Федерацією протестантських церков Швейцарії (FSPC) як агентство допомоги протестантським церквам Швейцарії. HEKS/EPER став некомерційним фондом у 2004 році. У листопаді 2021 року HEKS/EPER і «Хліб для всіх» об’єдналися, щоб створити Швейцарську церковну допомогу (HEKS/EPER). Для HEKS/EPER гідність кожної людини є центром її зобов’язань. Усі люди повинні мати можливість вести життя, яке є соціально, економічно та політично безпечним.

Контакти:
Сайт: HEKS – EPER World 
Фейсбук сторінка: HEKS – EPER World 

Більше по темі

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here